Onze diensten.

Zonnepanelen

Wenst u graag zonnepanelen te installeren of uw huidige installatie uit te breiden? Wij komen graag eens langs te plaatse en maken voor u een berekening en offerte op maat.

Als consument mag u tot 10Kw
(vermogen van de omvormer) aan zonnepanelen installeren.

Thuisbatterijen

De installatie van een thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen begint steeds interessanter te worden. Zo kunt u de energie, die u overdag opwekt, opslaan en gebruiken wanneer u deze nodig heeft, ook als de zon op dat moment niet schijnt. Zo dient u geen of minder elektriciteit van het net te halen.

Ook wanneer u al over zonnepanelen beschikt, kan er gerust nog een thuisbatterij aan gekoppeld worden.

Wij bekijken graag alle mogelijkheden samen met u.

laadpalen

Laadpanelen

Voor het laden van uw elektrisch of hybride voertuig zijn er 3 verschillende mogelijkheden:

Mode 1 is het opladen met een standaard stopcontact in huis. Je dient er hierbij wel op te letten dat het stopcontact hiervoor geschikt is. Door de hoge stroom en vooral de bijhorende lange tijdsduur kan dit oververhitting in het stopcontact veroorzaken. U kunt dus het best een stopcontact laten installeren dat hiervoor specifiek ontworpen is.

Mode 2 is het opladen met een laadkabel met ingebouwde begrenzer, deze wordt meestal meegeleverd door de constructeur van het voertuig. Hierbij zorgt de begrenzer voor een veilige manier van opladen.

 

Mode 3 is het installeren van een eigen laadpaal. Dit is de meest gebruikte methode. Met een eigen laadpaal gaat het laden een stuk sneller en het is volkomen veilig. Wij helpen u graag verder in de keuze en bij de installatie van uw laadpaal.
Een laadpaal aan de gevel oogt misschien niet altijd even mooi, maar samen met u gaan we op zoek naar een meer esthetische oplossing.